Vesti iz rukometa

Toni Đerona analizirao poraz Srbije za Arenu: Nismo iskoristili svoje šanse u ovoj teškoj utakmici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.01.2024 20:21
Izjava Tonija Đerone posle eliminacije Srbije sa Evropsko prvenstva u rukometu MN Press
Izjava Tonija Đerone posle eliminacije Srbije sa Evropsko prvenstva u rukometu

Selektor Srbije Toni Đerona sumirao je utiske za TV Arena sport posle eliminacije "orlova" na Evropskom prvenstvu u rukometu.

Srbija je okončala takmičenje sa dva poraza i remijem, a nade o plasmanu u narednu rundu, izgubila je večeras posle poraza od Crne Gore - 30:29.

"Imali smo šanse u ovoj teškoj utakmici. Propustili smo prilike u finišu za +2 i potencijalni prolaz. Sa druge strane, oni su iskoristili svoje šanse i to je na kraju odlučilo utakmicu", kratak je bio španski stručnjak.

"Orlovi" su završili takmičenje na poslednjem mestu grupe C. Crna Gora gora je treća, Island drugi, a Mađarska prva.

Uroš Kojadinović je bio jedan od najmlađih reprezentativaca Srbije na Evropskom prvenstvu.

"Svaki igrač je dao sve od sebe. Nešto je nedostajalo. Da li smo se ispraznili posle remija sa Islandom ne znam. Borili smo se, gorak utisak ostavlja poslednje mesto u grupi. Trebalo je da prođemo grupu, ali sport je takav. Nekad nepravedan. Žao mi je zbog selektora, momaka, došli smo ovde za najvećim ambicijama. Poslednji smo u grupi što je stvarno katastrofa. Došao sam ovde da poognemo selekciji. Momci su sjajni, za mene je EP bilo neprocenjivo iskustvo, ali ga neću pamtiti po dobrom", rekao je Kojadinović za TV Arena sport.