Vesti iz rukometa

Liga Evrope na TV Arena sport: Rukometaši Vojvodine dočekuju Silkeborg

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2023 13:51
Liga Evrope na TV Arena sport: Rukometaši Vojvodine dočekuju Silkeborg MN Press

Rukometaši Vojvodine dočekaće od 20.45 časova (TV Arena sport 7) danski Silkeborg u okviru drugog kola F grupe Lige Evrope pred svojim navijačima u SC "Slana Bara"

Novosađani su u prvom kolu bili bolji od Alkaloida u Skoplju, , dok su Skandinavci opravdali ulogu favorita u susretu protiv španske La Riohe.

"Za ovo smo radili svih ovih godina. Doveli smo klub na nivo da nam je cilj ulazak u Top 16 fazu Lige Evrope. Stiže nam sjajan tim iz Danske kome ne smemo pretiti, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se nosimo i sa najboljima što smo videli u pripremnom periodu kada smo savladali tri tima koji igraju Ligu šampiona", kaže trener Novosađana, Boris Rojević.

Iskusni stručnjak ne beži od činjenice da su gosti iz danske kvalitetniji tim, ali isto tako ne pristaje da se on i njegovi igrača unapred predaju.

"Silkeborg je svakako favorit. Predvodi ih jedan od najboljih igrača današnjice Rasmuns Lauge. Ekipa dolazi iz zemlje svetskih šampiona u ligi u kojoj žele da osvoje titulu i to dovoljno govori o njima. Mi znamo naš put, treba da nametnemo našu igru i pozivam navijače da nam pomognu i ispune halu do poslednjeg mesta".

Pored susreta u Novom Sadu na programu je još pregršt kvalitetnih mečeva u okviru Lige Evrope, a na kanalima TV Arena sport biće prenošeni još dueli Savehof - Gorenje (18.45, TV Arena sport 1), Izviđač - Fikse Berlin (TV Arena sport 4), Lovćen - Flensburg (20.45, TV Arena 8) i NEXE - Braga (20.45, TV Arena 9).