Vesti iz ostalih sportova

Ivana Vuleta peti put za mesec dana na "meti" Antidoping agencije: "Upad" pre zore

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.08.2023 11:34
Ivana Vuleta peti put za mesec dana na "meti" Antidoping agencije: "Upad" pre zore Guliver

Iznenadne posete eksperata Svetske antidoping agencije profesionalnim sportistima idu u rok službe onih koji trče, skaču, tuku se, bore za bodove, poene, trofeje... ali Ivana Vuleta je u poslednje vreme testirana na zabranjene supstance više nego ostali. Prema priznaju trofejne srpske atletičarke, jutros su joj čak peti put za mesec dana "upali" u hotelsku sobu.

I to pre zore, u pet ujutro, kada ljudi obično spavaju, pa je tako šokirana morala brzo da ustane, a onda da da krv i urin za potrebe labaratorijske analize. Osvajačica mnoštva evropskih, svetskih i olimpijskih medalja u skoku udalj, u dvoranama i na otvorenom, oglasila se tim povodom na društvenim mrežama.

"Čist sport. Zaštitite vaše telo telo, najvredniju imovinu. Snažan um, snažno telo", stoji u jednoj od objava na storiju višestruke pobednice mitinga Dijamantske lige, koja je na istom mestu i objavila fotografiju pribora za doping kontrolu.

Inače, Vuleta (devojačko Španović) nedavno se kvalifikovala za još jedno učešće na Olimpijskim igrama, pa ćemo je gledati i sledećeg leta u Parizu.