Vesti iz ostalih sportova

Živko Gocić: Vukovi su mlada ekipa i moramo da budemo motivisani na visokom nivou

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.04.2024 23:17
Trener VK Novi Beograd, Živko Gocić MN Press
Trener VK Novi Beograd, Živko Gocić

Trener vaterpolista Novog Beograda, Živko Gocić rekao je pred sutrašnji meč sa NBG Vukovima da su oni mlada ekipa i da njegovi izabranici moraju da budu motivisani na visokom nivou.

Duel Novog Beograda i NBG Vukova u okviru 4. kola Superlige Srbije od 1. do 6. mesta igra se sutra od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april", a Novobeograđani nose epitet velikog favorita.

"Čeka nas još jedan meč u dugačkom nizu takmičarskih utakmica u kratkom vremenskom intervalu. Ono što je dobro je da ne putujemo, jer igramo protiv Vukova. To je mlada i veoma poletna ekipa koja će sigurno imati motiv da se dokaže i pokaže u pravom svetlu. Mi ćemo na to morati da odgovorimo na naš način i da budemo motivisani na visokom nivou da bismo mogli da odigramo utakmicu na način na koji se to od nas zahteva", rekao je Gocić.

Strateg aktuelnog šampiona Srbije i osvajača nacionalnog Kupa rekao je da su Duško Pijetlović i Angelos Vlahopulos, nažalost, i dalje van stroja, ali je dodao da su ostali spremni da će svi igrati.

"Pokušaćemo da iskoristimo ovu utakmicu kao dobru pripremu za naredni izazov koji nam predstoji u Jadranskoj ligi i mečeve u Splitu naredne nedelje. Posle duela sa Pro Rekom pokušali smo da malo da odmorimo i relaksiramo ekipu, ali i da kroz dobar trening se pripremo za predstojeće duele", zaključio je Gocić.