Vesti iz ostalih sportova

Živko Gocić: Ne očekujem mnogo dobru igru, ali svakako očekujem pobedu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2024 18:32
Trener vaterpolista Novog Beograda, Živko Gocić MN Press
Trener vaterpolista Novog Beograda, Živko Gocić

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je danas pred utakmicu sa ekipom Vukova, da ne očekuje dobru igru svog tima ali da očekuje pobedu.

Gocić je podsetio da je tim kompletiran tek prošle nedelje, pošto je su osmorica igrača Novog Beograda bila deo nacionalnih timova tokom Svetskog prvenstva u Dohi.  

Rekao je i da su svi igrači, osim golmana Frančeska De Mikelisa koji ima problema sa povredom ramena, zdravi. 

"U želji da se što bolje spremimo za nastavak takmičenja bili smo u Berlinu gde smo zajedno sa ekipom Špandaua odradili zajedničke trodnevne pripreme. Prvi rival u nastavku šampionata su nam Vukovi, a s obzirom na sve okolnosti ne očekujem mnogo dobru igru, ali svakako da očekujem pobedu, jer je kvalitet nesumnjivo na našoj strani", istakao je Gocić.

Vaterpolisti Novog Beograda u prvom kolu grupe za plasman od prvog do šestog mesta Superlige Srbije u subotu od 19.45 časova na bazenu Sportskog centra "11. april" igraju protiv ekipe Vukova.

U ostalim mečevima prvog kola Superlige Srbije u Grupi od prvog do šestog mesta u subotu se sastaju Partizan – Crvena zvezda (20.15 časova) i Šabac – Radnički (19 časova).