Vesti iz ostalih sportova

Novobeograđani spremni da opravdaju ulogu favorita protiv Vojvodine

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.10.2023 12:14
Novobeograđani spremni da opravdaju ulogu favorita protiv Vojvodine MN Press

Vaterpolista Novog Beograda, Vasilije Martinović izjavio je pred utakmicu sa Vojvodinom, da njegovom timu neće biti lako, ali da mora da opravda ulogu favorita.

Novobeograđani u subotu sutra od 19.45 časova dočekuju ekipu Vojvodine u meču četvrtog kola grupe A Superlige Srbije na svom terenu "11. april!".

"Ovo je veoma bitna utakmica za nas posle bolnog poraza u Ligi šampiona od Sabdelja. Učinićemo sve da utakmicu iskoristimo za korekciju grešaka koje smo napravili u duelu sa Sabadeljom i podignemo samopuzdanje. Sigurno je da neće biti lako, ali moramo da opravdamo ulogu favorita, a to ćemo uspeti samo ukoliko budemo imali maksimalno ozbiljan pristup i visok nivo koncetracije", istakao je Martinović i dodao da njegov tim jeste neočekivano izgubio u poslednjem meču Lige šampiona:

"Neobjašnjivo smo pali u toj četvrtoj deonici. Nismo postigli gol, generalno smo igrali voma loše u napadu. Sopstvenim greškama poklonili smo pobedu Sabadelju. Imali smo kontrolu igre i rezultatsku prednost, ali sve to smo ispustili neshvatljivim grešakama. To nas je skupo koštalo, a rival je iskoristio svoje šanse i napravio preokret", zaključio je Martinović.

U ostalim mečevima grupe A četvrtog kola Superlige Srbije sastaju se: Proleter – Partizan i Stari grad – Šabac.