Vesti iz ostalih sportova

Selektor Majes pred meč futsalera protiv Belgije: Nikome ne priznajemo da je bolji, to mora da se dokaže na terenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2023 14:49
Selektor Majes pred meč futsalera protiv Belgije: Nikome ne priznajemo da je bolji, to mora da se dokaže na terenu FSS

Pobeda nad reprezentacijom Poljske podigla je samopouzdanje futsalera Srbije, kao i očekivanja navijača, pa će dvorana u Smederevu u sredu od 18.00 časova biti mala da primi se one koji bi želeli da prisustvuju utakmici 2. kola elit grupe kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Tim pozitivnim uzbuđenjem obuzet je i selektor Dejan Majes koji najavljuje novi odgovoran pristup svojih izabranika.

"Imaćemo prelep ambijent, punu salu, sve ćemo učiniti da zabeležimo novu pobedu. U Poljskoj smo bili odlični u prvom delu igre, nastavak je doneo male probleme, ali istakao se fenomenalnim intervencijama golman Vulić. Prvo poluvreme je pokazatelj svih naših vrednosti, kako treba da se ponašamo i igramo u ovim kvalifikacijama", rekao je selektor za sajt Fudbalskog saveza Srbije i dodao:

"Imamo igrače koji su osvajali titule u domaćim i stranim šampionatima, Ligi šampiona i nikome ne priznajemo da je bolji, već sve mora da se dokaže na terenu. Sa Belgijom imamo iskustva od pre tri godine, radi se o selekciji koja raste iz godine u godinu. Svakome poštovanje, ali mi se pitamo, važno je da uđemo u meč sa ogromnim motivom, a onda uz podršku sa tribina, verujem u pobedu i nova tri boda koja bi nam mnogo značila u nastavku kvalifikacija".

Standings provided by Sofascore