Vesti iz odbojke

Katarina Lazović nakon trećeg vezanog poraza: Igramo lepu odbojku, samo neke stvari treba da se poklope

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

03.06.2023 22:45
Katarina Lazović nakon trećeg vezanog poraza: Igramo lepu odbojku, samo neke stvari treba da se poklope MN Press

Odbojkašice Srbije poražene su i na trećoj utakmici Lige nacija, sada je "orlice" nadigrala Poljska sa maksimalnih 3:0, te našu selekciju očekuje još duel sa Kanadom.

Katarina Lazović, jedna od najboljih u selekciji Đovanija Gvidetija, posle meča je istakla da ona i njene saigračice ne treba da spuštaju glave.

"Mnogo mi je žao što smo izgubile. Mislila sam da ćemo se podići posle utakmice sa Turskom. Stvarno je bila mnogo dobra atmosfera i među nama, a i sa trenerom i stručnim štabom. Baš smo pred ovaj meč bile pozitivne. Ali, jednostavno kao što nekad dođe niz pobeda, tako se nekad naređaju i porazi. Ne treba da spuštamo glave, već samo da budemo pozitivne", rekla je posle duela sa Poljskom Katarina Lazović.

Dodala je i da neke stvari jednostavno treba da "kliknu".

"Svi oko nas vide da igramo lepu odbojku, da znamo da igramo... Samo treba neke stvari da se nameste, a možda i da imamo malo sreće nekad".

Naredni protivnik, a i poslednji na prvom turniru u Antaliji je selekcija Kanade u nedelju od 16 časova.

"Oni isto nisu loša ekipa. Nemaju šta da izgube i onda bez pritiska igraju skroz. Nama će mnogo značiti ako sutra pobedimo. Stvarno mislim da ćemo... Ne mislim, nego znam da ćemo dati sve od sebe, jer mi kao tim to zaslužujemo. Ceo tim sa stručnim štabom... Mislim da će biti sve u redu", sigurna je Katarina Lazović.