Vesti iz odbojke

Novi poraz odbojkašica u Ligi nacija: I Poljska bolja od Gvidetijeve Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.06.2023 15:44
Novi poraz odbojkašica u Ligi nacija: I Poljska bolja od Gvidetijeve Srbije MN Press

Odbojkašice Srbije poražene su i u trećem kolu Lige nacija, a nakon što su ih na premijeri savladale Sjedinjene Američke Države, a u drugom kolu i Turska, igračice selektora Đovanija Gvidetija doživele su neuspeh i u duelu protiv Poljske - 3:0 (25:18, 25:22 i 30:28).

Najefikasnije u reprezentaciji Srbije bile su Aleksandra Uzelac sa 12, dok je Ana Bjelica dodala devet poena, a .u pobedničkom timu najbolja na kraju meča bila je Magdalena Stisjak sa 20 poena.

"Nismo otvorile ovaj turnir onako kako smo očekivale, to je valjda svima jasno, ali mi se ne predajemo. Danas smo odigrale loše prva dva seta, baš nismo bile prepoznatljive iz nekog nepoznatog razloga, ali smo pokazale mnogo bolje lice u trećem setu. Nije uopšte važno ko je na terenu, mi smo Srbija i moramo da igramo bolje u nastavku takmičenja", rekla je posle meča Mina Popović.

Naredni meč u Ligi nacija srpske odbojkašice igraju u nedelju od 16 časova protiv najbolje selekcije Kanade.

"reč je o kvalitetnom rivalu, koji igra baš dobru odbojku, pogotovo u odbrani, ali mi želimo da pobedimo i nadam se da možemo da završimo takmičenje pobedom", rekla je Mina Popović.