Vesti iz odbojke

Nastavlja se finalna serija plej-ofa za odbojkaše: Partizan želi potvrdu brejka, Vojvodina da ga vrati

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2023 13:25
Nastavlja se finalna serija plej-ofa za odbojkaše: Partizan želi potvrdu brejka, Vojvodina da ga vrati MN Press

Odbojkaši Partizana napravili su iznenađenje u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa protiv Vojvodine u Novom Sadu i večeras (18, TV Arena sport 10) imaju priliku da potvrde brejk nad aktuelnim šampionom od pre nekoliko dana.

Crno-beli su odlučili da ulaz za ovu utakmicu bude besplatan, očekuju da će tribine Ssportskog centra "Master" u Zemunu biti pune i da će na taj način ekipa trenera Bojana Janjića napraviti još jedan korak ka konačnom trijumfu za šta su im potrebne tri pobede.

"Rano je da se priča o titulu, idemo utakmicu po utakmicu. Polako i strpljivo. Uz podršku sa tribinađ možemo da potvrdimo brejk i tako steknemo veliku prednost, pre svega na psihološkom planu. Mislim da smo na dobrom putu da posle mnogo vremena vratimo pehar u Humsku", kaže libero Partizana Milroad Kupur.

Novosađani , s druge strane, veruju da će ovaj duel vratiti "u egal" i da će ponovo imati prendost domaćeg terena u ključnim mečevima.

"Očekujem da će moj tim pokazati koliko zaista može, da će biti pravi u najvažnijim momentima, i da će, kao recimo u trećem setu u prvom meču, doći do izražaja karakter. U Beogradu već treba da idemo na pobedu. To što igramo pred njihovim navijačima može samo da nas inspiriše. Voleo bih da dođe publika u što većem broju. Uz timsku igru i motivisanost možemo do brejka", ističe tehničar Vojvodine Maksim Buculjević.