Vesti iz odbojke

Pada odluka ko će biti rival Partizanu u finalu: Odbojkaši Vojvodine dočekuju Spartak u "majstorici" polufinala plej-ofa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2023 13:02
Pada odluka ko će biti rival Partizanu u finalu: Odbojkaši Vojvodine dočekuju Spartak u "majstorici" polufinala plej-ofa MN Press

Odbojkaši Partizana danas će saznati ko će im biti rival u finalu ovogodišnjeg plej-ofa, a za to mesto se bore aktuelni šampion Vojvodina i subotički Spartak koji od 17.00 časova gostuje u maloj dvorani "SPENS-a".

Trenutni rezultat je 1:1 nakon što su oba tima napravila po "brejk" u prva dva meča i sada ponovo Novosađani imaju prednost domaćeg terena.

"Bilo nam je teško posle poraza u prvom meču, ali sam presrećan što je ekipa pokazala karakter, kvalitet i želju u Subotici. Naravno, tu pobedu odmah smo stavili u arhivu i maksimalno se okrenuli trećoj utakmici. Očekuje nas, siguran sam, drugačiji meč, ali ubeđen sam da ćemo pokazati još veću motivaciju, želju, energiju. Pozvao bih što više ljudi da nas podrže. Mi pamtimo i zahvalni smo za podršku u prvom meču, ostali smo nedorečeni tada, a siguran sam da ćemo se sada na naš način odužiti navijačima i svima koji su uz nas. Verujem u svoju ekipu i u to da ćemo pokazati ono najbolje kada to bude najpotrebnije", poručio je srednji bloker domaćeg tima Stevan Simić.

S druge strane, primač Subotičana Veljko Mašulović, inače zvanično najbolji odbojkaša Superlige u martu, najavljuje veliku borbu njega i njegovih saigrača.

"Samo jakom timskom igrom možemo da se nadamo novom trijumfu u Novom Sadu. Spartak na ovom susretu nema pritisak, igraćeno potpuno rasterećeno, jer nemamo šta da izgubimo u duelu protiv aktuelnog šampiona. Očekujem novi neizvestan meč i mislim da će slaviti onaj ko bude bio stabilniji u glavi i mirniji na terenu".