Vesti iz odbojke

Veljko Mašulović i Minja Osmajić najbolji odbojkaš i odbojkašica Superlige u maju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.04.2023 11:25
Veljko Mašulović i Minja Osmajić najbolji odbojkaš i odbojkašica Superlige u maju MN Press

Primač subotičkog Spartaka, Veljko Mašulović i bloker Jedinstva iz Stare Pazove, Minja Osmajić proglašeni su za najbolje pojedince banka Poštanska štedionica Superlige za mart.

Njih dvoje su pored pehara dobili i novčanu nagradu od po 500 evra koju dodeljuje generalni sponzor odbojkaških liga u Srbiji

Odbojkaši Spartaka trenutno vode bitku protiv novosadske Vojvodine za plasman u finale Superlige, gde se već plasirao Partizan, a rezultat nakon dve odigrane utakmice je 1:1.

Isti broj pobeda imaju i odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove koje se za prolaz u finale bore protiv Crvene zvezde koju su sinoć uspele da ponede na Banjici i odlučujuća treća utakmica je na programu je od 18.15 časova.

"Čestitam mojim devojkama na hrabrosti pre svega. Stvarno su odradile sve što smo se dogovrali pre i u toku meča. Zaista mi je drago što smo pobedile i izborile treću utakmicu. Čekamo majstoricu, pa ćemo videti ko će biti najbolji", rekla je Minja Osmajić nakon pobede u drugoj utakmici protiv Crvene zvezde.