Vesti iz NFL

Remsi rešili problem na mestu kvoterbeka: U Los Anđeles stigao nekadašnji osvajač Superboula

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.11.2023 08:08
Remsi rešili problem na mestu kvoterbeka: U Los Anđeles stigao nekadašnji osvajač Superboula Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky, File

Iskusni tridesetogodišnji kvoterbek, Karson Venc novi je član Los Anđeles Remsa, javljaju mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nekadašnji igrač Vašington komandersa u kojima je proveo 2022. godinu, stigao je kao zamena za Metjua Staforda koji je na meču protiv Dalas kaubojsaje povredio palac i nije igrao protiv Grin beja.

Prvobitno, Remsi su umesto Staforda odlučili da pruže šansu Bretu Ripenu koji je takođe slobodan agent kao i Venc, ali Kanađanin nije zadovoljio na meču protiv Pakersa i sa njim nije produžena saradnja.

 

 

Klub iz Los Anđelesa je Venca doveo tokom nedelje u kojoj neće izlaziti na teren, te će novi kvoterbek imati dovoljno vremena da se aklimatizuje na sredinu.

Inače, Karson je 2016. godine izabran kao drugi pik na draftu i to od strane Filadelfija Iglsa sa kojima je dve godine kasnije trijumfovao u Superboulu kada su savladani Nju Ingland Petriotsi.

Momak rođen u Severnoj Karolini je jedno vreme nastupao i za Indijanu i Vašington pre nego što je postao slobodan agent, a sada je dobio priliku da sve svoje umeće dokaže u dresu Remsa.

Ekipa iz "grada anđela" trenutno zauzima 12. poziciju na NFC tabeli sa tri ostvarene pobede i šest poraza, a naredni meč igraju 19. novembra protiv Sijetl Sikosa i to je ključni meč na putu do plasmana u plej-of, budući da u slučaju poraza Remsi mogu da se oproste od njega.