Vesti iz NFL

Prošli put Rijana, sada Ašer: NFL odlučio ko peva na poluvremenu Superboula u Las Vegasu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2023 17:08
Prošli put Rijana, sada Ašer: NFL odlučio ko peva na poluvremenu Superboula u Las Vegasu Tanjug/AP Photo/Charles Sykes/Invision

Poznati američki pevač, Ašer biće taj koji će nastupati na poluvremenu 58. izdanja Superboula koje će se u noći između 11. i 12. februara održati u Las Vegasu uz prenos na TV Arena sport.

Osvajač osam Gremi nagrada je istakao da je presrećan prilikom koja mu se pružila i da će dati sve od sebe da priredi ispinski spektakl.

"Velika je čast i ostvarenje životnog sna da se pojavim na Superboulu kao 'hedlajner'. To je jedna od želja koju sam imao pre nego što umrem. Ne mogu da sačekam da spektakl počne i obećavam da ću svetu pružiti nezaboravno iskustvo kakvo od mene do sada nisu videli", rekao je Ašer i zahvalio se na ukazanom povrenju:

"Hvala svima koji su mi pružili mogućnst da ostvarim svoje snove. Neću vas razočarati".

Pomenuti pevač je jadan od najistaknutijih umetnika u R'N'B muzici, a njegov debitanski album koji je izdat 1994. godine je prodat u neverovatnih 80 miliona primeraka.

On je 2011. godine već nastupao na poluvremenu Superboula, ali tada zajedno sa grupom Blek ajs pis (The Black Eyed Peas), a ovo će mu biti prvi samostalni nastup na najglednijem sportskom događaju u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i šire.

Ašer će imati ozbiljan zadatak da premaši uspeh Rijane, koja je nastupala na Superboulu 2023. godine i njen nastup je najgledaniji u istoriji, budući da ga je posmatralo 121.017 miliona ljudi.