Najave i događaji

Kampanja "Moje pravo da biram sport": Bežanijska kosa bira sport i zdravlje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.11.2023 16:44
"Moje pravo da biram sport" TV Arena sport
"Moje pravo da biram sport"

U sklopu kampanje "Moje pravo da biram sport" ekipa TV Arena sport ovog vikenda bila je na Bežanijskoj kosi, gde je tradicionalno održano druženje i nadmetanje svih dobrovoljaca u raznim disciplinama.

Ideja voditelja organizatora događaja Bojana Golubovića bila je da se deca i odrasli vrate zdravom životu.

"Polako se vraćamo starim načinima života, kada su deca mnogo više vremena provodila na igralištima. Mogu da kažem da su ova okupljanja tradicionalna i stalno ih organizujemo. Želimo da animiramo decu i komšiluk, da se svi posvete zdravom načinu života", rekao je Golubović i dodao da je naredno cilj uređenje spoljnih terena.

"Želimo da poboljšamo uslove, jer ima sve više zainteresovanih i zbog porasta broja ljudi koji žele da se bave sportom mi je izuzetno drago. Nije bitno kojim sportom se bave, važno je da se bave, kao i njihovo interesovanje za isti", naglasio je organizator skopa na Bežanijskoj kosi.

Najmlađi učesnici skupa igrali su košarku, dok su se stariji posvetili "Street workout challengeu".

"Zahvaljujem se svima koji su došli i Bojanu koji je okupio ovu divnu ekipu. Vreme jeste bilo hladno, ali smo došli da treniramo i da pokažemo da smo čvrsti. Bilo je jako lepo", rekao je Jovan Vulević učesnik u akciji "Moje pravo da biram sport".