Vesti iz košarke

Aleksandar Džikić do 2026. godine u Hapoelu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.06.2023 16:22
Aleksandar Džikić do 2026. godine u Hapoelu Guliver/Hapoel Jerusalim

Aleksandar Džikić zadovoljan je uslovima rada u Hapoelu, a klub iz Jerusalima rezultatima svojih košarkaša od dolaska srpskog stručnjaka, pa su se dve strane bez problema usaglasile oko potpisivanja novog ugovora.

Iskusni trener trebalo bi da se na sadašnjoj adresi zadrži do 2026. godine i za to vreme će probati da ode korak dalje od ovosezonskih učešća u finalu domaćeg prvenstva i Lige šampiona. 

"Posvećen sam ostvarenjima dugoročnih cilljeva u Hapoelu, razumevanju ko smo, u šta verujemo, razumevanju navijača, šta predstavljamo i šta su naši pravi ciljevi, kao i razumevanju značaja procesa i posebno načina na koji to ostvarujemo", rekao je povodom sklopljenog posla Džikić, čija je ekipa ove godine osvojila Kup Izraela.

Pedesetdvogodišnji Beograđanin u Hapoel je stigao prošle godine, a pre novog ugovora produžio je stari do sledećeg leta. U karijeri je vodio još Partizan, Estudijantes, podgoričku Budućnost, Krku, ljubljansku Olimpiju, Lijetuvos Ritas, Beovuk i reprezentaciju Severne Makedonije, a jedno vreme je obavljao posao pomoćnika u Minesti.