Vesti iz košarke

Ništa od trejda Lebrona Džejmsa: Demanti stigao iz menadžerske agencije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.02.2024 18:50
Lebron Džejms ispod košarkaškog obruča Guliver/AP Photo/John Bazemore
Lebron Džejms ispod košarkaškog obruča

Asocijativna objava samog košarkaša peščanog sata na društvenim mrežama, posle meča sa Atlantom, i tvrdnja poznatog američkog sprotskog novinara Dejvida Pingalora da bi Lebron Džejms u skorijoj budućnosti mogao biti "predmet" nekog mega trejda, ipak, nemaju veze sa statusom superstara Los Anđeles Lejkersa

Kao u viralnom komentaru sa beogradskih ulica "Neće ona niđe", njegov menadžer Rič Pol glasno je demantovao opciju prevremenog razlaza pomenutog kluba i njegovog agenta. Navodno, tako nešto nije ni u razmatranju.

"Lebron neće biti trejdovan niti smo mi tražili da bude trejovan", otklonio je dilemu čovek zadužen za vođen je karijere udarne igle "jezeraša". 

Džejms ima važeći ugovor, vredan 51,4 miliona dolara po sezoni, s tim da će krajem juna imati opciju izalska iz njega. Pod uslovom da 39-godišnja "zver" pod obručima želi da menja sredinu, odnosno nema nameru da završi impresivnu karijeru.

I ne doživi da makar jednu sezonu deli parket sa sinom Bronijem, koji će se ovog leta prijaviti za draft, odnosno staviti se u košarkaški izlog, pred oči potencijalnih kupaca širom Sjedinjenih Američkih Država.