NBA

(VIDEO) Zašto nisi svirao faul, zašto?! Besni Lebron jurio sudije po terenu posle utakmice sa Denverom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.04.2024 11:02
Košarkaš Lejkersa Lebron Džejms AP Photo/William Liang
Košarkaš Lejkersa Lebron Džejms

Košarkaši Denvera pobedili su Lejkerse (101:99) košem Džamala Mareja u poslednjoj sekundi i zabeležili drugu pobedu u četvrtfinalnoj seriji pred nastavak iste u Los Anđelesu. 

Brojna uzbuđenja videli smo sinoć u "Bol Areni". Sem neverovatnog preokreta Nagetsa, koji su u jednom trenutku bili 20 poena u deficitu, i naravno, pobedničkog koša Mareja, "prštalo" je i kraj terena posle utakmice, a u glavnoj ulozi našao se Lebron Džejms.

Nezadovoljan pojedinim odlukama sudija, o čemu je pričao i na konferenciji za medije, na društvenim medijima pojavio se i snimak kako je košarkaš Lejkersa doslovno jurio arbitre po terenu posle utakmice i napadao ih što nisu svirali faulove u korist njegovog tima.

Najpre kod "faula" nad Dienđelo Raselom krajem treće četvrtine, a onda i u finišu susreta kod njegovog polaganja, kada je smatrao da su ga faulirali Kentavijus Kouldvel-Poup i Džamal Marej.

"Zašto nisi svirao faul? Zašto?! Dogodio se tačno ispred tebe!", vikao je Lebron na jednog od sudija i nastavio da ga juri po terenu, da bi se onda umešali članovi osoblja Lejkersa i odvojili ga od arbitra.

Zbog ovakvog ponašanja, a naročito zbog izjava posle utakmice, nije isključeno da će Lebron "popiti" kaznu NBA lige, koja ima nultu toleranciju prema napadima na sudije. Bilo verbalnog ili fizičkog tipa. Ili će mu pak, možda biti oprošteno pošto je i dalje lice ove lige. Videćemo...