NBA

Sprema se najveći trejd u istoriji NBA lige: Los Anđeles Lejkersi žele da se reše Lebrona Džejmsa!?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.02.2024 13:00
Lebron Džejms Tanjug/AP Photo/Nic Coury
Lebron Džejms

Jedan od američkih novinara, Dejvid Pingalor, preneo je informaciju kako uprava Los Anđeles Lejkersa istražuje mogućnost za trejd Lebrona Džejmsa!

Ipak, treba uzeti ovakvu informaciju sa rezervom. Pingalor ne spada među "elitne insajdere" kao što je Adrijan Vojnarovski. Međutim, isti novinar je već nekoliko puta bio upravu kada su u pitanju ovako velike vesti.

Pingalor je 2012. godine najavio da će se Lebron Džejms kroz dve godine vratiti u Klivlend. Upravo 2014. godine se možda i najbolji igrač u istoriji NBA vratio u Ohajo. Isti novinar je 2018. godine najavio da se Džejms na kraju sezone seli u Los Anđeles, a to se i dogodilo na leto iste godine. 

 

 

Nakon što je Kavaj Lenard osvojio titulu sa Toronto Reptorsima, mnogi su verovali da postoje šanse da MVP finala ostane u Kanadi. Pingalor je ipak preneo da Lenard ide u Los Anđeles Kliperse.

Poslednja informacija koju je američki insajder objavio glasi da Rob Pelinka i uprava Lejkersa traže tim gde bi poslali Lebrona Džejmsa. Činjenica je da bi "jezeraši" dobili puno za uzvrat. Što bi im verovatno značilo jer su trenutno na skoru 25-25 i zauzimaju tek devetu poziciju na tabeli Zapadne konferencije.

Prelazni rok u najjačoj ligi na svetu se završava osmog februara u 21 čas po srednjeevropskom vremenu. Očekuje nas zanimljivh šest dana.