NBA

Lebron Džejms blistao nakon pobede nad Voriorsima: Znao sam da imamo kvalitet

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2023 10:19
Lebron Džejms blistao nakon pobede nad Voriorsima: Znao sam da imamo kvalitet Tanjug/AP Photo/Jae C. Hong

Košarkaši LA Lejkersa savladali su Golden stejt i poveli u plej-of seriji 2:1. Posle utakmice zvezda "jezeraša" Lebron Džejms govorio je o samom meču sa aktuelnim šampionom NBA lige, kao i o kritikama javnosti pred početak doigravanja.

Posle ne toliko berićetne sezone, u kojoj je Entoni Dejvis proveo mnogo vremena van terena, ekipa iz Los Anđelesa uspela je da se domogne plej-in turnira u finišu regularnog dela sezone, a sada je i na dobrom putu da se nađe u finalu Zapadne konferencije. Pred početak doigravanja, javnost u Americi nije davala toliko šansi Lejkersima, ali je grupa Darvina Hama pokazala da ima kvaliteta da napadne titulu, što je sinoć potvrdio i Lebron Džejms.

"Znao sam! Znao sam da možemo da igramo dobru košarku i da imamo kvaliteta za najveće ambicije. To smo pokazali sinoć. Igrali smo jedni za druge, delili smo loptu, a odbrana je takođe bila na visokom nivou. Da bismo dostigli svoj potencijal moramo da igramo podjednako dobro na obe strane terena i to će biti ključ u ovoj seriji", rekao je Džejms.

Jedan od najboljih košarkaša Lejkersa završio je utakmicu sa 21 poenom uz osam skokova i isto toliko asistencija, dok je Entoni Dejvis ubacio 25 poena i imao 13 uhvaćenih lopti.

Njihov naredni duel je na programu 9. maja s početkom u 04 časa uz direktan prenos na TV Arena sport.