Evroliga

Obradović ne menja adresu, stigla potvrda iz Monaka - ne znamo zašto je Saša bio zabrinut za svoju poziciju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.06.2023 15:54
Obradović ne menja adresu, stigla potvrda iz Monaka - ne znamo zašto je Saša bio zabrinut za svoju poziciju MN Press

Srpski stručnjak Saša Obradović dobio je podršku čelnika Monaka i u narednoj sezoni predvodiće klub iz Kneževine. Monako je nedavno na najbolji mogući način završio sezonu. Po prvi put u istoriji je osvojio titulu šampiona Francuske, a odlični rezultati pratili su ga i na međunarodnoj sceni, gde je takmičenje u Evroligi završio na visokom, trećem, mestu iza Real Madrida i Olimpijakosa. 

Do ovih uspeha, osim igrača, zaslužan je i naravno, srpski stručnjak, koga su mediji proteklih nedelja selili na razne destinacije, ali, prema svemu sudeći, Saša Obradović neće menjati adresu...

Dobio je potpuno poverenje čelnih ljudi Monaka, koji su očigledno zadovoljni radom bivšeg trenera Crvene zvezde, što je nedavno potvrdio i generalni menadžer ekipe iz Kneževine Oleksej Jefimov.

Podsetimo, pojavile su se informacije da će Obradovića na klupi francuskog tima zameniti Ćavi Paskval, bivši trener Barselone i Panatinaikosa, koji trenutno obavlja funkciju šefa stručnog štaba Zenita iz Sankt Peterburga.

"Ne znam zašto je Saša bio zabrinut. On je pod ugovorom i ostaće na poziciji glavnog trenera i naredne sezone. To nikada nije bilo pod sumnjom", saopštio je Jefimov.

Podsetimo, Monako je prvi put od osnivanja kluba postao šampion Francuske. U trećoj utakmici finalne serije pobedili su Metropolitans i ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba.

Klub iz Kneževine osvojio je titulu u velikom stilu, pobedivši sve rivale u svih osam plej-of utakmica.