Evroliga

Nova selidba za Petruševa, ovaj put u Evropu: Grci tvrde da stiže u Olmipijakos

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.11.2023 11:01
Filip Petrušev MN Press
Filip Petrušev

Srpski reprezentativac, Filip Petrušev mogao bi ove sezone da promeni još jedan klub i vrati se u Evroligu nakon neuspelog pokušaja da izdejstvuje ozbiljniju minutažu u NBA ligi.

Naime, nakon što je iz Filadelfije, za koju je odigrao samo tri minuta, trejdovan u LA Kliperse, pa odmah potom i u Sakramento, sada je, kako pišu grčku mediji veoma relan njegov povratak u Evropu. I to u redove Olimpijakosa.

Prema tim inormfacijama dve strane su već ostvarile kontakt, uvodni pregovori idu vrlo dobro i veoma lako bi se moglo dogoditi da se repezentativac Srbije vrati u Evroligu.

 

 

On bi u početku bio zamena za povređenog saigrača iz nacinalnog tima, Niokolu Milutinova, a potom bi trebalo da mu se pronađe dugoročno mesto u timu.

Grčki mediji navode da bi Petrušev svojim iskustvom i kvalitetom značajno doprineo poboljšanju kvaliteta igre Pirejaca, a takođe se navodi da bi ugovor trebalo da bude potpisan na duže od godinu dana.

Olimpijakos je u četvrtak uveče savladao Crvenu zvezdu u 9. kolu Evrolige i trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli s aučinkom od pet pobeda i četiri poraza.