Evroliga

Nezasiti Ataman traži još pojačanja: Povreda Papapetrua nas je mnogo koštala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2023 13:05
Nezasiti Ataman traži još pojačanja: Povreda Papapetrua nas je mnogo koštala MN Press

Iako je trener Panatinaikosa Ergin Ataman dobio pozamašan budžet da formira ekipu vrednu evropskog trona ove sezone, grčki klub nalazi se u krizi i prema rečima turskog stručnjaka, potrebno je još sredstva za nova pojačanja.

Planove Atamanu pokvario je bivši krilni centar Partizana Joanis Papapetru, koji će zbog povrede kolena provesti bar mesec i po dana van terena i pravo je pitanje u kakvom će se stanju vratiti na parket posle operacije.

"Nažalost, operacija Papapetrua je bila veliko iznenađenje za nas, jer je ovaj momak igrao celu sezonu prošle godine u Partizanu. Igrao je sve utakmice na Svetskom prvenstvu. Ali odjednom se povredio i otišao je na operaciju. Uznemiren sam zbog te situacije“, rekao je Ataman.

Zbog toga su potrebna nova pojačanja na poziciji "četvorke", kao i još jedna opcija na spoljnim pozicijama, kao ispomoć Kostasu Slukasu.

"Realnost je da su nam potrebna dva igrača. Tražimo na tržištu. Potreban nam je krilni igač, kao i jedan igrač koji će pomoći Kostasu Slukasu lopte na pozicijima 1-2. To je naša realnost. Trenutno smo na tržištu", zaključio je Ataman.

Uprkos velikim očekivanjima kluba, Panatinaikos se nalazi tek na 10. poziciji Evrolige sa učinkom 2-3, a sinoć je pobedom nad Baskonijom, prekinuo mini seriju od dva uzastopna poraza. 
 

 

Standings provided by Sofascore