ABA liga

Trener SC Derbija pred duel sa Partizanom: Igraćemo rasterećeno, meč je bitniji za crno-bele

komentari (0)

Izvor: Tanjug

17.05.2023 15:30
Trener SC Derbija pred duel sa Partizanom: Igraćemo rasterećeno, meč je bitniji za crno-bele MN Press

Trener Studentskog centra Andrej Žakelj izjavio je danas da će njegova ekipa pokušati da odigra sa istom energijom i fokusom kao na prvom meču sa Partizanom.

Studentski centar će sutra u Podgorici dočekati ekipu Partizana u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige. Serija se igra na dve pobede, a Studentski centar je u prvom meču u Beogradu slavio sa 84:83.

"Niko nije očekivao pobedu u prvom meču, iskreno ni mi, ali mislim da smo na kraju zasluženo slavili. Čestitam momcima još jednom na borbi i fokusu. Sve se to sad zaboravlja, spremamo se za drugi meč. Probaćemo sutra barem energetski da ponovimo izdanje iz Beograda", rekao je Žakelj, prenosi zvanični sajt podgoričkog Dana.

On je istakao da je ekipa rasterećeno ulazi u meč sa Partizanom.

"Meč je bitniji za njih. Probali smo da sakrijemo naše mane u prvom meču, ali Partizan će sada biti mnogo agresivniji. Rasterećeni smo, probaćemo nešto malo da korigujemo taktički, mada nema puno vremena. Bitno nam da je da smo energetski spremni, želimo što duže da pariramo u skoku, gde smo u prvom meču dominirali", istakao je Žakelj.

Utakmica između Studentskog centra i Partizana biće odigrana sutra od 19 sati u Podgorici, uz direktan prenos na Areni sport.