ABA liga

Željko Obradović zna šta je potrebno za pobedu u Splitu: Samo maksimalna koncentracija može da nam donese željeni rezultat

komentari (0)

Izvor: Tanjug

04.11.2023 21:37
Željko Obradović zna šta je potrebno za pobedu u Splitu: Samo maksimalna koncentracija može da nam donese željeni rezultat MN Press

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred utakmicu sa Splitom, da samo maksimalna koncentracija i igra sa mnogo energije može da donese željeni rezultat.

Košarkaši Partizana sutra od 17 časova gostuju ekipi Splita u okviru šestog kola ABA regionalne lige.

"Jutros smo rano iz Španije stigli u Split gde smo se odmah okrenuli odmoru i pripremi za utakmicu protiv tima koji poštujemo, sećajući se utakmice iz prošle sezone koju smo dobili u neverovatnoj završnici. Samo maksimalna koncentracija tokom čitave utakmice i igra na visokom nivou kada je u pitanju energija će nam doneti željeni rezultat", izjavio je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić je naveo da je njegov tim svestan koliko domaća ekipa može da bude nezgodan protivnik.

"Prošla sezona se praktično okrenula u našu korist u tom kolu kada smo trojkom Nanelija u poslednjoj sekundi došli do pobede protiv njih. Imaju kvalitet, svesni su da će biti svežiji od nas, ali je na nama da tu svežinu nadoknadimo tako što ćemo igrati sa većim motivom", zaključio je Smailagić.