Vesti iz fudbala

Rijad je porodica odbila, nećka se za Istanbul: Serhio Ramos dobio zvaničnu ponudu Galatasaraja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.08.2023 12:25
Rijad je porodica odbila, nećka se za Istanbul: Serhio Ramos dobio zvaničnu ponudu Galatasaraja Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Galatasaraj bi večeras protiv Olimpije trebalo da ima lak posao za plasman u plej-of Lige šampiona i pruži navijačima još jedno zadovoljstvo jer su slavili u Ljubljani 3:0. Međutim, "bomba" iz tabora šampiona glasi: poslata je ponuda Serhiju Ramosu!

Dugogodišnji kapiten Reala, poslednje dve sezone igrač Pari sen Žermena, od 1. jula postao je slobodan igrač i imao je želju da karijeru završi u Sevilji, tamo gde mu je i počeo fudbalski uzlet koji traje 20 godina. Bivši klub nije mogao da mu da čak ni pristojnu platu s obzirom na finansijsko stanje, ali zato su ga zvali mnogi klubovi iz Saudijske Arabije. Možda bi Ramos i pristao na prvu da igra uz prijatelja Kristijana Ronalda u Al Nasru, ali njegova mnogobrojna porodica nije želela u Rijad. Nije ni u Emirate, a sada se čeka da odluči hoće li u Istanbul.

 

 

Glavni grad Turske je megapolis od skoro 17 miliona stanovnika (bez nekoliko miliona turista dnevno), jedinstven spoj Evrope i Azije na Bosforu. Ramos bi ponovo igrao Evropu (Liga šampiona ili Liga Evrope), finansijski bi prošao odlično za igrača u poznijim godinama, pa bi ova današnja vest "bombasi" mogla i da se ostvari.