La Liga

Sevilja u dilemi: kako odbiti Serhija Ramosa?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.06.2023 10:40
Sevilja u dilemi: kako odbiti Serhija Ramosa? Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Sevilja je promenila sportskog direktora, prvi posao Viktora Orte bio je da produži ugovor sa Nemanjom Gudeljom do 2026. godine što je i učinio jer je tako na duži rok stabilizovao odbranu.

Defanziva je španskoj ekipi i donela trofej Lige Evrope, a samim tim i grupnu fazu Lige šampiona za predstojeću sezonu i ona je prema mišljenju trenera Hoze Luisa Mendilibara dobro i popunjena.

Ali, šta raditi kada se sam ponudi Serhio Ramos, dete kluba i veliki svetski as koji je završio ugovor u PSŽ? Prema pisanju "Marke", Ramos (37) bi najviše voleo da karijeru završi tamo gde je i počeo profi karijeru - na stadionu "Ramon Sančez Pizhuan". Navijači su oduševljeni, u klubu i nisu jer niti im je potreban defanzivac, niti finansijski mogu da izdrže neku veću platu.

Ni ta plata ne bi bila problem jer je Serhio Ramos zaradio više stotina miliona evra u karijeri igrajući za Real Madrid (2005-2021) i PSŽ (2021-23), pa bi prihvatio ono što mu se ponudi a da nije ispod nekog nivoa. Da mu je do novca priključio bi se odavno Kristijanu Ronaldu u Al Nasru, ali njegova mnogobrojna porodica ipak želi miran život u Španiji. Na kraju, videćemo hoće li Sevilja ispuniti želju izdanku svoje škole...

 

 

Dok se odmara, Ramos uživa u MMA borbama, sportu koji obožava i upražnjava tokom personalnih treninga. Bodrio je Topuriju do pobede.