La Liga

Serhio Ramos sleteo u Sevilju: To je dug mom dedi, ocu, klubu i navijačima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.09.2023 14:08
Serhio Ramos sleteo u Sevilju: To je dug mom dedi, ocu, klubu i navijačima Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Novac ili srce? Srce, kad je Serhio Ramos u pitanju. Odbio je 35-godišnji defanzivac 20 miliona evra Al Itihada iz Saudijske Arabije (kao i lični poziv Benzeme) i odlučio da do kraja sezone igra za Sevilju, klub koji ga je vinuo među zvezde pre 18 godina u Real Madrid.

Sleteo je danas u Sevilju, u poslednje dve sezone štoper Pari sen Žermena prolazi lekarske preglede i potpisaće ugovor na godinu dana. 

"Da, uzbuđen sam. Uvek je poseban dan kad dolazite kući. Čekao sam nekoliko meseci, ali srećan sam što se posle 18 godina vraćam u svoj dom. Nije bilo smisla ići bilo gde, jer je moj povratak ovde dug mom dedi, ocu, Sevilji i navijačima", istakao je Serhio španskim novinarima.

 

 

Predsednik kluba Hoze Kastro i sportski direktor nisu bili za povratak Ramosa iako je on posle završetka ugovora sa PSŽ 1. jula jasno rekao da bi najviše od svega voleo da karijeru završi na "Sančez Pizhuanu". Ključnu ulogu, kažu španski novinari, odigrao je trener Hoze Luis Mendilibar koji je na kraju tražio od kluba samo Ramosa. Jer, u tandemu sa Nemanjom Gudeljom odbrana ispred gola Marka Dmitrovića sigurno će biti stabilnija, svakako iskusnija i čvršća.