Vesti iz fudbala

Benzema zove Serhija Ramosa: Španac blizu odluke da prihvati ponudu Al Itihada, pre nego Sevilje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.09.2023 18:31
Benzema zove Serhija Ramosa: Španac blizu odluke da prihvati ponudu Al Itihada, pre nego Sevilje Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Završio se prelazni rok u najjačim ligama Evrope, a Serhio Ramos je i dalje bez kluba. Vremešni španski štoper nije na kraju prihvatio ponudu Galatsaraja, mada za to ima još nekoliko dana i počeo je da razmatra ponudu Al Itihada, kao i Sevilje.

Iako je već dva puta odbijao ponude iz Saudijske Arabije, ključnu ulogu mogao bi da odigra Karim Benzema. Prema navodima "Marke", Francuz je kontaktirao nekadašnjeg saigrača i kapitena u Real Madridu i pozvao ga da mu se pridruži. Ramosova porodica nije za selidbu u Arabiju, ali nema ništa protiv da Serhio ode sam ako se odluči na to. Ipak, mnogo će toga zavisiti i od ponude Sevilje za šestomesečnu saradnju, jer je štoper želeo da karijeru završi u klubu iz koga je i počeo negov uspon.

 

 

Ramos još nije doneo odluku, ali je blizu da prihvati onu finansijski isplativiju sa Istoka, ističu mediji. Al Itihad brani titulu u ovoj zemlji, trener Nuno Espirito Santo je pored Benzeme ovog leta doveo Ngolo Kantea, Fabinja, Žotu i potreban mu je jedan iskusan štoper kako bi zatvorio prelazni rok koji se završava 7. septembra.