Vesti iz fudbala

Prekobrojni Serhio Ramos između Amerike i Galatasaraja: Doskorašnji štoper PSŽ-a još bez kluba

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2023 10:17
Prekobrojni Serhio Ramos između Amerike i Galatasaraja: Doskorašnji štoper PSŽ-a još bez kluba Guliver

Serhio Ramos nije u krupnom kadru skauta, gazda klubova i medija kada je u pitanju tekući prelazni rok, ali doskorašnji štoper Pari Sen Žermena nije ni zaboravljen, pa su tako jutros stigle dve potpuno različite informacije o njegovoj fudbalskoj budućnosti.

Jedna kaže da je 37-godišnji defanzivac spreman da sačeka konkretizaciju interesovanja Los Anđelesa, dok je po drugoj već u pregovorima sa Galatasarajem. Dok individualno trenira punom parom, nakon što je postalo jasno da "sveci" neće da mu ponude novi jednogodišnji ugovor, iako je gotovo redovno počinjao utakmice pariskog tima prošle sezone.

Jedno je sigurno a to je da njegov novi klub neće morati da plati obeštećenja, što bi moglo značajno da olakša njegovu poziciju u traženju novog angažmana u bogatoj i trofejnoj karijeri. 

Njen najveći deo proveo je u madridskom Realu, u čije je redove stigao iz Sevilje, koja se takođe stidljivo pominjala kao njegova sledeća opcija posle kraja kratke misije u PSŽ. U igri za njegov potpis bio je navodno i Inter iz Majamija, koji je u međuvremenu znatno pojačan njegovim klupskim kolegom iz Pariza, a ranije večitim rivalom iz Barselone, Lionelom Mesijem.