Vesti iz fudbala

Anćeloti brani Serhija Ramosa: Zar je važno ko koliko ima godina ako može da vam pomogne na terenu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.02.2023 13:03
Anćeloti brani Serhija Ramosa: Zar je važno ko koliko ima godina ako može da vam pomogne na terenu? Guliver images

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti stao je u zaštitu iskusnog španskog defanzivca Serhija Ramosa kojem je saopšteno da više neće biti pozivan u nacionalni tim jer ima 37 godina.

Iskusni italijanski stručnjak je rekao da nikada u karijeri nije delio igrače po tome koliko imaju godina, već po onome šta mogu da mu donesu na terenu.

"Ne razumem podelu igrača na mlade i stare. Za mene je sve to potpuno isto. Ako neki igrač ima 17 godina i može da vam donese na terenu korist, onda ne vidim zašto to ne biste iskoristili, a isto je i sa nekim ko ima 37", rekao je Anćeloti.

Reakcija trenera Real Madrida došla je kao posledica odluke selektora Španije Luisa de la Fuentea koji je saopštio defanzivcu PSŽ-a da više ne računa na njega.

"Čuo sam se sa selektorom i rekao mi je da me više neće pozivati u nacionalni tim, bez obzira na to kakve partije budem pružao za klub. Smatram da je moja reprezentativna karijera trebalo da bude završena ličnom odlukom, a ne na ovakav način. Broj godina nije vrlina, niti mana, već samo privremeno stanje koje nema veze sa vašim kvalitetima", poručio je pre nekoliko dana Ramos.