Vesti iz fudbala

Ikardi zvanično u Galatasaraju, Rebić oblači dres Bešiktaša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2023 18:03
Ikardi zvanično u Galatasaraju, Rebić oblači dres Bešiktaša TV Arena sport/ Screenshot

Dve "bombe" za turske fudbalske prilike: Galatasaraj je za 10 miliona evra od PSŽ otkupio Maura Ikardija, dok je Ante Rebić napustio Milan i stigao u Istanbul na lekarske preglede i potpis ugovora sa Bešiktašem.

Dva istanbulska velikana se pojačavaju iz dana u dan. Šampion Galatasaraj nije imao dilemu da li će Argentinca Ikardija da otkupi, samo je izgubio dve nedelje u pregovorima sa PSŽ. Ikardi je prošle sezone blistao na pozajmici, golovima je dopirneo povratku titule i sam je želeo da ostane u Istanbulu. 

 

 

Vratio se u PSŽ, a kada mu je novi trener "svetaca" Luis Enrike rekao da ne računa na njega, a Inter nije pokazao dovoljno interesovanje, Istanbul i Galatasaraj su za njega bili najbolja odluka. Potpisao je četvorogodišnji ugovor vredan šest miliona evra po sezoni neto, koliko ima i Dušan Tadić u Fenerbahčeu.

 

 

Likovali su i navijači Bešiktaša, jer je u Istanbul sleteo Ante Rebić, krilni napadač Milana. On stiže u transferu čija visina još nije objavljena, ali biće značajno pojačanje za sezonu u kojoj će se bitka za titulu voditi između Galatasaraja, Fenerbahčea i njih.

Bešikataš hoće i ofanzivca Mesijasa iz Milana, pregovori se vode, pitanje je da li će ga Pioli pustiti i pod kojim okolnostima.