Vesti iz fudbala

Ante Rebić se vraća u Seriju A: Verona zainteresovana za Hrvata?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2024 10:25
Fudbaler Bešiktaša, Ante Rebić, mogao bi da pojača Veronu. Besiktas
Fudbaler Bešiktaša, Ante Rebić, mogao bi da pojača Veronu.

Hrvatski fudbaler Ante Rebić, nalazi se u velikom padu. S obzirom da je prošlu sezonu proveo u Bešiktašu, gde je došao kao veliko pojačanje, i na 20 utakmica postigao tek jedan pogodak, može se reći da je novi transfer gotovo izvestan. 

Karijeru u slobnodnom padu bi u svoje ruke uzela Verona. Naime, ekipa koja se prošle sezone do samog kraja borila za opstanak u Seriji A, ne želi da joj se isti problemi ponove ponovo, tako da traže pojačanja u igračkom kadru. 

Upravo bi odgovarajuće mogao biti Rebić. Iako više nije u najboljim igračkim godinama (30), ne može se baš ni reći da je suviše ostario za igrača koji je nekada branio boje Milana. Deluje da je izgubio na svojoj prepoznatljivoj brzini, ali je fudbalska inteligencija i te kako bila vidna poršle sezone. 

FK Bešiktaš

Ante Rebić u dresu Bešiktaša

Za sada još nema jasnih informacija koliko bi bilo obeštećenje, tojest da li će ga uopšte biti, s obzirom da se sepkuliše o prekidu saradnje sa turskim klubom. 

Ante Rebić je u svojoj karijeri nastupao za Fiorentinu, Ajntraht Frankfurt, Milan, a u Veroni se 2016. godine našao na pozajmici.