Liga 1

Luis Enrike napravio rez: Osmorica igrača PSŽ na prodaju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 19:52
Luis Enrike napravio rez: Osmorica igrača PSŽ na prodaju TV Arena sport/ Screenshot

Pari sen Žermen je dovođenjem novog trenera Luisa Enrike i šestorice fudbalera počeo sa rekonstrukcijom tima za narednu sezonu, a odlučeno je i na koju osmoricu fudbalera španski stručnjak ne računa.

Plan je da se prodaju ili pošalju na pozajmicu: golman Kejlor Navas, Leven Kurzava, Abdu Dijalo, Kolin Dagba, Leandro Paredes, Džordžinio Vajnaldum, Julijan Draksler i Mauro Ikardi.

U ovom času PSŽ jeidno za Maura Ikardija ima ponudu turskog Galatasaraja od osam miliona evra plus bonusi jer je Italijan odlično igrao u ovom klubu na pozajmici prošle sezone i dao je značajan doprinos osvajanju titule. Paredes nije zadovoljio u Juventusu, kao ni Vajnaldum u Romi. Za ostale pomenute igrače nema ni glasina u ovom času na transfer tržištu, mada neki poput Kejlora Navasa, Džulijana Draklsera i Levana Kurzave imaju odlične plate i ne isplati im se da napuste "Park prinčeva" pre isteka ugovora.

PSŽ je u ovom prelaznom roku doveo Milana Škrinjara (Inter), Marka Asensija (Real), Manuela Ugartea (Sporting Lisabon), Lukasa Ernandeza (Bajern), Li Kanga Ina (Majorka) i Šera Ndura (Benfika).

Parižani bi rado u timu videli Bernarda Silvu (Mančester siti) i Dušana Vlahovića (Juventus), a ne bi imali ništa protiv da Nejmar krene Mesijevim putem i napusti Pariz.