Vesti iz fudbala

Preko Liverpula do Reala: Nova moguća varijanta mirnog razlaza Mbapea i Pari Sen Žermena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2023 08:37
Preko Liverpula do Reala: Nova moguća varijanta mirnog razlaza Mbapea i Pari Sen Žermena Tanjug/AP Photo/Lewis Joly, File

Letnji prelazni rok uveliko odmiče, a Kilijan Mbape i dalje ostaje u Pari Sen Žermenu, iako svakodnevno kolaju priče o obostranom nezadovoljstvu sjajnog fudbalera i uprave Pari Sen Žermena međusobnom saradnjom i potencijalnom odlasku prve zvezde "svetaca" u madridski Real. Sada se u igranku bez prestanka, navodno, niotkuda umešao i Liverpul. 

Javna je tajna da predvodnik reprezentacije Francuske ceo život sanja da obuče dres španskog, evropskog i svetskog velikana, zbog čega je odbio i sumanuto visoku ponudu saudijskog Al Hilala od 700 miliona evra i nikako ne pristaje na novo produženje ugovora sa PSŽ-om.

 

 

Kao što i ptičice na granam znaju da je malo klubova koji mogu da plate usluge brzononog golgetera, otuda deluje (ne)verovatno ideja Liverpula da ga pozajmi na godinu dana. Osim što je poznato da Jirgen Klop toliko ceni Mbapea da je pokušao da ga dovede iz Monaka na "Enfild", pre nego što je ovaj završio u Parizu.

Naredni dani pokazaće šta je od svega ovog istina i da li je budućnost nezadovoljnog fudbalera na staroj adresi, do isteka saradnje sledećeg leta, ili će uskoro privremeno obući dres crvenih pre očekivanog transfera na Pirineje.