Vesti iz fudbala

Početak kraha "ljubavi" Mbapea i Pari Sen Žermena? Prva zvezda tima ne ide na turneju po Aziji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2023 23:03
Početak kraha "ljubavi" Mbapea i Pari Sen Žermena? Prva zvezda tima ne ide na turneju po Aziji Guliver

Poslednje nepotvrđene informacije iz Francuske sugerišu da je pitanje dana kada će Kilijan Mbape napustiti Pari Sen Žermen i pojačati madridski Real, za koji navija od malih nogu, jer fudbalski reprezentativac Francuske nije na spisku igrača za pripreme "svetaca" u Aziji. 

Ugledni "L'Ekip" ovaj potez novog trenera Luisa Emrikea, odnosno uprave prebogatog pariskog kluba, tumači time da je Naseru Al-Kelaifiju i njegovim saradnicima postalo jasno da vrsni strelac pošto, poto hoće u redove osvajača najvećeg broja titula u Ligi šampiona. 

 

 

 

 

Kao prilog ovoj opšteprihvaćenoj tezi, "Goal.com" navodi da je Mbape odbio ponužen ugovor na 10 godina, iako mu je njime garantovana sumanuta suma od milijardu evra ili 100.000.000 u istoj valuti po svakoj sezoni. 

Pri čemu je spreman, kažu, da sedi celu sledeću sezonu na tribinama, kako bi izbegao različite vrste finansijskih ucena ili podsticaja od strane PSŽ-a, jer želi i "jare i pare". Ukoliko dve strane ne približe stavove, Kilijan će sledećeg leta, kada mu ističe sadašnji ugovor, otići bez obeštćenja. 

U slučaju sve verovatnijeg razlaza Mbapea i njegovog poslodavaca mogao bi da profitira Dušan Vlahović, jer su Francuzi vrlo zainteresovani za njegove usluge ovog leta.