Vesti iz fudbala

Ceo svet čeka Mbapea u Realu, a trener "kraljevića" drži jezik za zubima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2023 21:31
Ceo svet čeka Mbapea u Realu, a trener "kraljevića" drži jezik za zubima Tanjug/AP Photo

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su Mančester junajted (2:1), u pripremnoj utakmici u Hjustonu, a njihov trener Karlo Anćeloti na konferenciji za medije nije mogao da priča samo o događaju kom je prisustvovalo čak 67.000 ljudi.

Trofejni Italijan dobio je neizbežno pitanje o Kilijanu Mbapeu, jer ceo fudbalski već par godina, a ovog leta posebno, nagađa kada će fantastični kapiten reprezentacije Francuske ispuniti životnu želju i preći u klub sa "Santijago Bernabeua". I nije hteo da se odredi prema budućnosti željenog pojačanja iz Pari Sen Žermena.

"Sledeće pitanje", umesto da progovori o trenutnom stanju stvari na relaciji Real - Mbape osvajač dve Lige šampiona sa "kraljevićima" izabrao je da izignoriše atraktivnu temu.

Istom prilikom je ishvalio trenutnu postavu svog tima, tvrdeći da raspolaže sa svim što je potrebno za još jednu jaku sezonu. Došao ili nedošao, umalo, najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena. Ne izgovarajući njegovo ime, naravno. 

"Naš tim je sasvim u redu. Nećemo imati nikakvih problema sa ekipom. Problem bi bio da imamo ekipu bez kvaliteta. Ovaj tim je sjajan i kompletan", smatra Anćeloti.