Vesti iz fudbala

Direktor Spartaka naučio lekciju: Pogrešio sam što sam komentarisao dolazak Erakovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.07.2023 08:34
Direktor Spartaka naučio lekciju: Pogrešio sam što sam komentarisao dolazak Erakovića MN Press

Generalni direktor Spartaka iz Moskve, Oleg Mališev priznao je u razgovoru za ruske medije da je pogrešio što je komentarisao potencijalni dolazak Strahinje Erakovića iz Crvene zvezde.

Na posletku, do realizacije tog transfera nije došlo, reprezentativac Srbije je potpisao ugovor sa Zenitom, a u glavnom gradu Rusije su odlučili da promene politku kada je odnos sa medijima u pitanju.

"To što pišu mediji je uglavnom fikcija i radi se mahom o pokušaju menadžerskih agencija da podignu cenu svojim igračima. Spartak je aktivan u prelaznom roku, pokušavamo da pronađemo adekvatna pojačanja i kada se to bude dogodilo obavestićemo javnost", rekao je Mališev i dodao:

"To što sam dao sebi za pravo da komentarišem potencijalni transfer Strahinje Erakovića je bila greška i to sebi nisam smeo da dozvolim".

Podsećanja radi, kada se pojavila informacija da će srpski fudbaler otići u Sankt Pererburg umesto u Moksvu, Mališev je rekao:

"Ako neko ne želi da igra za Spartak, nego želi da ide u Zenit onda adio, neka mu je sa srećom".

Eraković je u Zenit prešao za šest miliona evra i sa ovim klubom potpisao četvorogodišnji ugovor, a onda se na emotivan način oprostio od Crvene zvezde.