Superliga Srbije

Sport ekspres tvrdi: Spartak ponudio Zvezdi osam miliona evra za Erakovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 19:13
Sport ekspres tvrdi: Spartak ponudio Zvezdi osam miliona evra za Erakovića MN Press

Strahinja Eraković je Zvezdin kapitalac na transfer tržištu i to u Ljutice Bogdana nikad nisu krili, a prema navodima "Sport Ekspresa", moskovski Spartak je dostavio ponudu crveno-belima od osam miliona evra za reprezentativnog štopera.

Zamenik glavnog urednika eminentnog lista Maksim Alanazarov, inače veoma upućen u fudbalske prilike Rusije, posebno moskovskih klubova, obelodanio je vest o ponudi Spartaka za Strahinju Erakovića uz pomenutu cenu. Neke dodatne detalje, sem onih o dužini ugovora Erakovića na "Marakani" (2026.) i statistiku iz minule sezone nije obelodanjivao.

 

 

Generalni direktor Zvezdan Terzić je još na okupljanju ekipe za novu sezonu jasno naglasio da klub ima ponude za Erakovića, ali da u klubu nije još donešen koncenzus oko njegove prodaje. Erakoviću cena svakako neće opadati jer ga očekuje Liga šampiona, a ponuda Spartaka nije takva da bi crveno-beli odmah rekli "da". Projektovali su bar 10 miliona evra fiksno uz bonuse i postotke.

Pre nekoliko dana ruski mediji su pominjali interesovanje Zenita i Krasnodara za mladog štopera, pa ostaje da se vidi kako će reagovati uprava crveno-belih. Ipak je Eraković veoma važan šraf u timu Beraka Bahar, što se potvrdilo na PARI Premijer kupu u Sankt Peterburgu gde je Crvena zvezda osvojila pehar sa tir pobede nad Zenitom (2:1), Nafčijem (4:0) i Fenerbahčeom (3:1).