Superliga Srbije

Eraković posle priprema: Jedva čekam utakmice i punu Marakanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 11:00
Eraković posle priprema: Jedva čekam utakmice i punu Marakanu MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su osvajanjem kupa u Rusiji na najbolji mogući način završili pripreme za sezonu koja sledi, a kao stub odbrane Baraka Bahara izdvojio se Strahinja Eraković.

"Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20 hiljada ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera, ali smo uspeli da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još uvek u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju. Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sada sledi završna faza priprema u Beogradu" počeo je Eraković.

Mladi defanzivac veruje da će navijači ispuniti Marakanu već protiv Fiorentine.

"Pozivam navijače da u što većem broju obezbede "Premijum" sezonske ulaznice i da već protiv Fiorentine ispune Marakanu i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune Marakane, jedva čekam utakmice" podvukao je Eraković.