Vesti iz fudbala

Emotivni oproštaj Strahinje Erakovića: Živeo sam za Zvezdu, ostaće večno u mom srcu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2023 17:59
Emotivni oproštaj Strahinje Erakovića: Živeo sam za Zvezdu, ostaće večno u mom srcu! MN Press

Sada već nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je danas zvanično predstavljen u Zenitu, Strahinja Eraković, emotivnom porukom na društvenim medijima, oprostio se danas od bivšeg kluba.

Momak iz Beograda stigao je na Marakanu 2010. godine. Za Zvezdu je odigrao 139 utakmica i osvojio tri vezane duple krune. Klub je napustio kao jedan od najtrofejnijih fudbalera u 21. veku, a poslednji nastup za srpski tim upisao je u finalu nedavno održanog "Premijer kupa" u Rusiji.

"Ja sam godine proveo sa tobom, tebi dao sve za tebe živeo, sad sam opet tu i biću uvek s’tobom. Večno ostaćeš ti u srcu mom! Nakon više od 13 godina napuštam klub u kome sam odrastao u svakom smislu. Zahvaljujem se svim radnicima u klubu, svim trenerima i naravno svakom mom saigraču. Sve svoje dečačke snove sam ispunio. Puno sreće mojoj Zvezdi i znam da ćemo se svi zajedno radovati novim uspesima“, napisao je Eraković na društvenim mrežama.

 

 

Strahinja Eraković sa Zenitom je dogovorio četvorogodišnju saradnju vrednu 6 miliona evra, dok bi od samog transfera Zvezda trebala da inkasira negde između sedam i devet miliona evra. Plus, naravno, određeni procenat od naredne prodaje talentovanog štopera.