Vesti iz fudbala

Saudijcima nije dovoljan Sergej Milinković Savić, hoće i Imobilea: Gazda Lacija tvrdi pazar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.07.2023 16:33
Saudijcima nije dovoljan Sergej Milinković Savić, hoće i Imobilea: Gazda Lacija tvrdi pazar Tanjug/AP Photo

U ovogodišnjem letnjem prelaznom roku u fudbalu gotovo da ne prođe dan da ne stigne neka atraktivna vest iz Saudijske Arabije, pa se tako Italija danas zatresla od mogućnosti da se i Ćiro Imobile preseli u taj deo sveta. Pre svega, deo Rima naklonjen Laciju, jer bi čuveni kapiten mogao da krene stopama svog doskorašnjeg saigrača Sergeja Milinkovića Savića.

Navodno, zvezda Lacija je već pristala na godišnju zaradu nešto manju od 15.000.000 evra, plus pet miliona u istoj valuti za sam prelazak u još nepoznati klub, ali čeka se pristanak gazde Klaudija Lotita. On, za sada tako deluje, tvrdi pazar.

 

 

"Za sada nisam dobio zvaničnu ponudu za Imobilea. On mi je kao sin, nije na prodaju. Jedini način da me iskušaju bila bi ponuda od 50 miliona evra, ali ni tada ne bih bio siguran u transfer. Još nisam dobio zvaničnu ponudu za Imobilea. On mi je kao sin, nije na prodaju. Jedini način da me iskušaju bila bi ponuda od 50.000.000 evra. Ali čak ni tada ne bih bio siguran u transfer", izjavio je Lotito za medije u sovjoj zemlji. 

Takođe, za realizaciju je potrebno da Državni fond za javna ulaganja koji je pripremio oko 20 milijardi za fudbalsku pijacu u naredne dve godine, kako bi mogao da započne pregovore sa rimskim klubom oko obeštećenja.

Imobile ima 33 godine, u Laciju je još od 2016. godine, a igrao je još za Sevilju, Torino, Juventus, Peskaru, Đenovu, Sijenu i Groseto.