Serija A

Ćiro Imobile slomio rebro u saobraćajnoj nesreći posle sudara sa tramvajem

komentari (0)

Izvor: Tanjug

16.04.2023 15:25
Ćiro Imobile slomio rebro u saobraćajnoj nesreći posle sudara sa tramvajem Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Kapiten Lacija Ćiro Imobile zadržan je u bolnici na dodatnim pregledima, pošto je slomio u saobraćajnoj nesreći u sudaru sa tramvajem, saopštio je rimski klub. Imobile je upravljao automobilom i sudario se jutros u Rimu sa tramvajem, koji je prošao na crveno svetlo.

U saopštenju Lacija, Imobile je zbog jakog trzaja i udarca povredio kičmu i slomio je rebro.  - "Napadač je dobro, ali je ostao na posmatranju u bolnici u Rimu na odeljenju urgentne medicine koje vodi Frančesko Frančeski", navedeno je iz Lacija. 

U ovoj saobraćajnoj nesreći povređeno je nekoliko putnika, koji su se nalazili u tramvaju. Italijanski mediji da su svi putnici lakše povređeni, a jedna osoba je prebačena u bolnicu.

"Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, ja sam dobro. Samo me malo boli ruka", rekao je Imobile posle saobraćajne nesreće. 

Gazeta delo Sport tvrdi da je uništen prednji deo automobila fudbalera Lacija i dodaje se da je Imobile pukom srećom izbegao teške povrede. Imobile je ove sezone na 30 utakmica postigao 12 golova u svim takmičenjima.