Vesti iz fudbala

Zvezda nikada nije bila jača u poslednjih devet godina: Zvezdan Terzić na današnji dan stigao na "Marakanu"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.06.2023 10:21
Zvezda nikada nije bila jača u poslednjih devet godina: Zvezdan Terzić na današnji dan stigao na "Marakanu" MN Press

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić na današnji dan pre devet godina je seo u direktorsku fotelju kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Za to vreme klub je podigao do izuzetnog nivoa, osvojeni su brojni trofeji, uključujući i direktan plasman u Ligu šampiona ove sezone, na šta je isksuni fudbalski radnik veoma ponosan.

"Ulazimo u novu sezonu sa novim trenerom Barakom Baharom, koga smo dugo želeli u našem klubu i od koga mnogo očekujemo. Počinjemo pripreme sa već formiranim timom", rekao je Terzić Tanjugu pred današnji početak priprema za narednu sezonu i dodao:

"Najavio sam pre nekoliko meseci da ćemo rekonstruisati tim jer smo svesni da nam je bila potrebna sveža krv i nova energij i to smo uradili. Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj ekipi, a do polaska na Zlatibor očekujem da završimo sva planirana pojačanja".

Terzić je naglasio da je Crvena zvezda nekada u ovo vreme iščekivali žreb za prvo kolo kvalifikacija evropskih takmičenja, a danas razmišlja o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona.

"Imamo dovoljno vremena i dovoljno jakih utakmica da novi trener upozna igrače sa svojim načinom rada i da igrači shvate šta on traži od njih. Crvena zvezda je danas jača nego ikada u predhodnih devet godina i ubeđen sam da će naši navijači uživati u ovoj sezoni", poručio je Terzić.