Vesti iz fudbala

Ne sumnjajte u Borjana, biće heroj i novom klubu: Selektor Kanade veruje u svog prvog golmana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 12:24
Ne sumnjajte u Borjana, biće heroj i novom klubu: Selektor Kanade veruje u svog prvog golmana MN Press

Donedavni kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan napustio je klub sa "Marakane" uz mnogo trzavica, karijeru će nastaviti u Slovanu iz Bratislave, a selektor fudbalske reprezentacije Kanade, čiji je iskusni čuvar mreže stalni član, Džon Herdman je siguran da će i u novom klubu ljubimac navijača crveno-belih biti heroj.

On je u razgovoru za kanadske medije pričao da je Borjan toliko psihički stabilan da će sigurno uspeti da prebrodu sve ovo što mu se događa i da će u novoj sredin pokazati koliko je dobar.

 

 

"Svi veliki heroji prolaze kroz težak period, ali uspeju da ga prevaziđu, baš kao što će to uspeti i Borjan. On je toliko pozitivan i nemojte da se brinete za njegovo samopouzdanje. Jeste ga sve ovo malo pokolebalo, ali sigurno ga neće uzdrmati. Pred njim je sada da napravi novi veliki korak i da postane heroj u svom novom klubu. Znam da to može", rekao je selektor Kanade.

Dotakao se Herdman i Borjanovog statusa u nacionalnom timu, gde je bio standardan čuvar mreže tokom kvalifikacija, a potom i na Mundijalu u Kataru.

"Niko Borjanu nije obećao mesto golmana u Kanadi, on je to mesto zaslužio na svakom treningu. Ovde u Kanadi su mu prijatelji i porodica, ovde se oseća sigurno i verujemo da će biti onaj pravi", rekao je Herdman.