Vesti iz fudbala

Milan Borjan se rastao sa Slovanom: U Slovačkoj kao kod kuće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2024 18:30
Milan Borjan, vratio se u Beograd sa pozajmice Guliver/Branislav Racko
Milan Borjan, vratio se u Beograd sa pozajmice

Milan Borjan se zvanično oprostio od Slovana iz Bratislave. Posle godinu dana provedenih u klubu iz glavnog grada Slovačke, golman reprezentacije Kanade se vratio u Beograd, gde ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. 

Podsetimo Borjan je u Slovan otišao po dolasku Baraka Bahara na mesto trenera crveno-belih, jer je Izraelac želeo Glazera na golu. 

Ipak, sada se situacija promenila. Na klupi Crvene zvezde sada je Vladan Milojević sa kojim je Borjan nekada sarađivao baš u Ljutice Bogdana. 

 

 

Milan Borjan se od kluba iz Bratislave i navijača oprostio na društvenim mrežama. 

Iza mene je sjajna i neverovatna godina, kako u sportu, tako i u životu. U Slovačkoj sam se osećao kao kod kuće, navijači, saigrači i ljudi iz kluba su me prihvatili kao da sam tamo rođen. Dok ovo pišem, osećam veliku emociju koju ne mogu da opišem rečima. Ponosan sam što sam bio član serije titula Slovana, a najveća sreća što je moj sin sa sedam godina podigao sedmi pehar. Hvala navijačima na svakom skandiranju mog imena, svakom aplauzu i na neverovatnoj podršci. Hvala treneru koji je sjajan, a i još bolja osoba”, napisao je Borjan. 

Iako ima važeći ugovor ostaje da se vidi šta će biti sa Borjanom, odnosno da li će ponovo morati negde na pozajmicu ili će se vratiti među crveno-bele.