Vesti iz fudbala

Andrija Radulović debituje za Crnu Goru, Radulović objavio spisak za meč sa Mađarskom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.05.2023 17:23
Andrija Radulović debituje za Crnu Goru, Radulović objavio spisak za meč sa Mađarskom MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović objavio je spisak igrača za duele sa Mađarskom, u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (17. jun, 18.00, TV Arenasport) i prijateljski meč sa Češkom, tri dana kasnije u Podgorici, uz dvojicu debitanata - Andriju Radulovića (Radnik) i Džonatana Drešaja (Dečić).

Radulović je imao odličnu prolećnu sezonu u Radniku, uspeo je da pomogne klubu da sa poslednjeg mesta dođe do baraža i mečeva protiv Grafičara za mesto u Mozzart bet Superligi. Postigao je pet veoma važnih pogodaka, a po završetku baraža vraća se u Crvenu zvezdu da se nametne novom treneu Baraku Baharu.

Crna Gora je u Grupi G pobedila na startu Bugarsku u Sofiji 1:0 i izgubila je od Srbije u Podgorici 2:0. Duel sa Mađarskom je preloman za ekipu selektora Miodraga Radulovića koji neće na ovom okupljanju imati operisanog Adaam Marušića.

 

 

Radulović je na spisak stavio 31 igrača:

Golmani: Mijatović (Al Adalah), Petković (Kišvarda), Šarkić (Vulverhempton), Carević (Vojvodina).

Odbrambeni igrači: Savić (Atletiko Madrid), Tomašević (Astana), Vešović (Karabag), Radunović (FCSB), Vujačić (Partizan), M. Vukčević (UTA Arad), Šipčić (Tenerife), A. Vukčević (Rijeka), Milović (Navbahor), Drešaj (Dečić).

Vezni red: Jovović (Jablonec), Šćekić (Hapoel Haifa), Janković (Karabag), Hakšabanović (Seltik), M. Bakić (OFI Krit), Savićević (Điresunspor), Raičković (Aktobe), Lončar (Debrecin), Camaj (Kišvarda), Eraković (Sutjeska), D. Bakić (Dinamo Minsk), Radulović (Radnik Surdulica), Bubanja (Lokomotiva Zagreb).

Napadači: Jovetić (Herta), Mugoša (Visel Kobe), Osmajić (Vizela), Krstović (Dunajska Streda).