Vesti iz fudbala

Miodrag Radulović za Arenu: Sa ovakvom igrom imamo perspektivu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2023 23:10
Miodrag Radulović za Arenu: Sa ovakvom igrom imamo perspektivu MN Press

Crna Gora se isprsila Srbiji, u većem delu meča bili smo i boji rival, ali "orlovi" su na kvalitet Dušana Vlahovića stigli do pobede od 2:0. Selektor Miodrag Mijo Radulović smatra da će ovako dobra partija protiv kvalitetnijeg rivala samo podići ekipu.

"Više je utakmica bila borbena i prošla je u jednom taktičkom nadmudrivanju. Tako je kad igrate protiv favorita u grupi. Rezultat je previsok, da smo postigli gol bilo bi drugačije, ali da ne pričamo "šta bi bilo kad bi bilo". Izmene koje su bile iznuđene su nas dobrano poremetile i to je uticalo na konačan ishod. Prvi gol je primljen iz čiste slučajnosti, drugi iz kontre kad smo krenuli u napad. Moram da čestitam Srbiji, ali i mojim momcima. Jer kad protiv favorita ovako odigamo imao perspektivu u kvalifikacijama", rekao je Radulović za TV Arena sport.

Ovaj meč za Radulovića biće samo podstrek za dalji tok kvalifikacija.

"Hteli smo da dominiramo, imali smo dobar srednji blok, Jovetić i Krstović nisu pogodili u prvom delu, u nastavku je samo golman top klase kakav je Vanja Milinković Savić uspeo da odbrani šut Jovetića. Ova utakmica će nas podići uprkos porazu. Kad ovako odigrate protiv  učesnika svetskog prvenstva, to ohrabruje", zaključio je selektor Crne Gore.