Vesti iz rukometa

Valjda će nas pogledati i sreća da prođemo grupu: Lazar Kukić veruje u plasman u drugi krug na EP u Nemčakoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.01.2024 08:58
Lazar Kukić Tanjug/Ap Photo/Marco Wolf/dpa
Lazar Kukić

Držali su se rukometaši Srbije veći deo meča protiv Mađarske u drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali na kraju nisu uspeli da izbegnu poraz i trenutno su ostali samo sa jednim bodom, onim osvojenim protiv Islanda na startu takmičenja.

Srednji bek Srbije, Lazar Кukić, vidno je bio razočaran porazom svog tima, ali veruje u svoje saigrače, sreću i borbu do poslednjeg atoma.

”Bogdan Radivojević je vanserijski igrač, bilo nam je žao što je koji minut pre početka 'otpao', ali kompletna smo ekipa, Vukašin Vorkapić je odradio sjajan posao. Razočarani smo rezultatom, nismo bili pravi i nisam bio pravi", samokritičan je u razgovru za sajt Rukomentog saveza Srbije Lazar Kukić koji dodaje:

 

 

"Teško nam je, ali daćemo sve od sebe da se izdignemo iz ove situacije, da pobedimo i izborimo plasman dalje. Nadam se da će nas i sreća malo pogledati, a mi ćemo do kraja ostati ekipa, familija i tim kakav jesmo sve ovo vreme".

"Orlove" očekuje dan pauze, a u utorak od 18 časova uz prenos na TV Arena sport je na programu odlučujući duel sa ekipom Crne Gore u kojoj je pobeda igrača selektora Tonija Đerone imperativ.

Međutim, ni ona ne garantuje siguran prolazak urukometaša Srbije u drugi krug takmičenje, već je za tako nešto potrebno i da selekcija Mađarske savlada Island.

 

Standings provided by Sofascore