Vesti iz fudbala

Ništa od povratka u Partizan, Marko Nikolić se seli u Emirate: Danas postaje trener Al-Ahlija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.05.2023 15:28
Ništa od povratka u Partizan, Marko Nikolić se seli u Emirate: Danas postaje trener Al-Ahlija MN Press

Iako su postojale spekulacije da će se Marko Nikolić vratiti na klupu Partizana, od takvog scenarija, prema svemu sudeći, neće biti ništa, pošto je bivši strateg crno-belih, odlučio da prihvati ponudu iz Ujedinjenih Arapaskih Emirata i potpiše jednogodišnji ugovor sa Šabab Al-Ahlijem, prenosi "Mocart sport".

Srpski trener je bez angažmana otkako je napustio moskovsku Lokomotivu pre dve godine. Od tada je javno isticao u nekoliko navrata da želi da se vrati fudbalu, kao i da čeka pravu ponudu. Pominjalo se i da će preuzeti Dinamo iz Moskve, gde je trebalo da nasledi Slavišu Jokanovića. Međutim, odugovlačenje ruskog kluba u završnoj fazi pregovora, uticalo je na konačnu odluku Nikolića, koji je, na kraju, posle dugo većanja, izabrao selidbu u toplije krajeve.

Nikolić će u Dubaiju naslediti bivšeg stratega Monaka Leonarda Žardima, koji je nakon osvajanja titule sa Al-Ahlijem, odlučio da potraži nove izazove van UAE. Očekuje se da će Nikolić i njegov novi klub ozvaničiti saradnju u toku dana.